Rulla in lite grillad ryggbiff med grillad paprika, rödlök, ärtskott och parmesancrème i ett tortillabröd. Smarrigt!
Ingredienser (4 portioner)
- 400-500 g ryggbiff
- 1 påse romansallat
- 1 burk grillad paprika
- 1-2 rödlök
- 100 g ärtskott
- salt och peppar
- 4-6 tortillabröd
Parmesankräm
- 2 dl crème fraîche
- 2 dl riven parmesan
- salt och peppar
Gör så här
- Blanda crème fraîche med den rivna osten. Smaka av med salt och peppar.
- Skär salladen i strimlor. Strimla paprikan och löken. Blanda med ärtskotten.
- Stek eller grilla köttet ett par minuter på varje sida. Salta och peppra.
- Skär biffen på tvären i skivor.
- Värm bröden på grillen eller i stekpanna och lägg upp på tallrik. På med grönsaker, kött och toppa med såsen. Rulla ihop och servera.
Lämna ett svar