Rostad grönkål med apelsin, fetaost, avokado, granatäpplekärnor och rostade valnötter!
Ingredienser
- 1 påse grönkål
- 2 apelsiner
- 2 granatäpplen
- 2 avokado
- 1 förpackning fetaost
- 1 näve valnötter
- olivolja
- flingsalt
Gör så här
1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Skölj grönkålen och fördela bladen på en ugnsplåt. Ringla över lite olivolja och strö över lite flingsalt.
3. Rosta grönkålen mitt i ugnen i ca 10 min. Lägg upp grönkålen på ett serveringsfat.
4. Skiva apelsinerna i halvmånar och fördela över grönkålen.
5. Skiva avokado och fetaost i bitar och fördela över grönkålen.
6. Strö över granatäpplekärnorna.
7. Rosta valnötterna i en stekpanna och fördela över salladen.
Lämna ett svar