Kyckling i en krämig parmesan- och vitlökssås ovanpå en bädd av bladspenat!
Ingredienser (3-4 portioner)
- Kycklingfiléer 4 st
- 3-4 vitlöksklyftor
- bladspenat 150 g
- 4 dl crème fraîche parmesan och vitlök (2 burkar)
- riven ost
- riven parmesan
Gör så här
- Bryn kycklingfiléerna i smör och vitlök tills de får en stekyta.
- Lägg bladspenat i botten på en ugnsfast form.
- Lägg kycklingfiléerna ovanpå bladspenaten.
- Blanda crème fraîchen med lite riven ost och parmesan. Häll över (täck) kycklingen med crème fraîche-blandningen och toppa med lite riven ost och riven parmesan.
- Kör i ugnen på 200 grader ca 15-20 minuter eller tills innertemperaturen på kycklingen är 70 grader.
- ervera med ris, potatis eller pasta.
Lämna ett svar